Aperitiv minicheesecake sarat

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2017 | 4247 vizualizari

 

Delicii de paste 

 

INGREDIENTE

  • 300 gr biscuiti sarati
  • 150 gr unt
  • branza Delaco cu smantana
  • branza Almette cu verdeata
  • 2-3 lg smanatana grasa
  • 50 gr unt
  • fire de ceapa verde
  • usturoi verde
  • frunze de patrunjel
  • leurda
  • cateva felii de salam picant
  • 2 lg de cascaval ras
  • 2 lg lapte
  • 10 gr foi de gelatina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv minicheesecake sarat:

Se pregateste blatul de biscuiti sarati: se sfarma biscuitii cu un sucitor, se topeste untul si se adauga peste biscuiti, se amesteca bine cu o lingura. In paharele de plastic mici, se pune cate un strat de biscuiti cu unt de circa 1-1,5 cm  si apoi se da la rece.

Intre timp, se pregatesc cremele de branza. Intr-un castron, se amesteca crema de branza cu verdeata, cu 1 lg smantana, 20 gr unt moale, verdeata tocata marunt. In al 2 lea castron, se amesteca jumatate din crema de branza cu smantana cu 1 lg smantana si 20 gr unt si salam picant, taiat cubulete mici, iar in al 3 lea, cealata jumatate din crema de branza,1 lg smantana si 10 gr unt si 2 lg cascaval. Se amesteca pana la omogenizare.

Se pun la inmuiat foile de gelatina, in apa rece. Se incalzesc 2 lg lapte si se dizolva foile de gelatina inmuiate, apoi se pune in fiecare, crema de branza, se amesteca bine pana la omogenizare. Se scot paharelele din frigider si se pune peste blatul de biscuiti crema de branza, fiecare paharel sa aiba un fel de crema de branza. Se decoreaza dupa plac si se da la rece, sa se intareasca. Cand le punem pe platou, se scot din paharele, cu ajutorul unei foarfeci sau impingand fundul paharelului in sus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv minicheesecake sarat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]