Aperitiv pentru bere

de Julie in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2011 | 7077 vizualizari

 

Un aperitiv picant, numai bun langa o bere.

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi,
  • 2 oua,
  • 50 g unt,
  • 5 linguri faina,
  • 50-60 g cascaval ,
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv pentru bere:

Cartofii se curata de coaja si pun la fiert in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca si se paseaza. Se adauga apoi galbenusurile, cascavalul ras, untul, faina ,iar la final se inglobeaza albusurile batute spuma cu sare si piper dupa gust. Se amesteca usor ,de jos in sus ,pentru a pastra compozitia aerata.

Din compozitia obtinuta se formeaza mici gramajoare care fie se prajesc in ulei incins , fie se coc in cuptor 15-20 minute, in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Pentru a-ti usura munca ,poti folosi un pos si poti da aperitivului diferite forme si marimi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pentru bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]