Aperitiv placinta turnata, cu branzeturi

de katty in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2021 | 6310 vizualizari

 

Cu branzerturile ramase prin frigider am vrut sa fac o placinta, dar fara prea mult aluat, asa ca am facut o placinta turnata, delicioasa la care branzeturile au fost legate cu ou, putin gris si faina de ovaz.

 

INGREDIENTE

  • 375 gr iaurt
  • 100 ml ulei din samburi de struguri
  • 2 oua
  • 275 gr branza moale de vaca
  • 200 gr branza telemea de capra
  • 75 gr parmezan
  • 2 linguri gris
  • 100 gr faina de ovaz
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta turnata, cu branzeturi:

Intr-un vas sfaramam branza moale, branza telemea si radem parmezanul sau il punem bucatele mai mari. Adaugam ouale, iaurtul, uleiul si omogenizam. Adaugam grisul si faina de ovaz, omogenizam si turnam compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt.

Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pana se rumeneste frumos. Lasam sa se racoreasca si portionam.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta turnata, cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

- Andreea - 1

22.11.2021, 17:35

Yummy

Panacris 1

22.11.2021, 22:03

Bună rețeta asta, din seria nimic nu se aruncă totul se transformă!

Lau 1

05.12.2021, 21:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu cascaval si chimen