Aperitiv rapid din aluat de foetaj

de dentistutza in Aperitive / Garnituri, 13 Mar 2010 | 19862 vizualizari

 

...conform principiului ca "nimic nu se pierde" din cateva leftovers si ceva imaginatie se poate incropi in mare viteza ceva bun pentru uz intern sau musafiri neasteptati.

 

INGREDIENTE

  • Crusta
  • 1 pachet aluat foetaj la temp. frigiderului
  • Compozitia "fantezie"
  • 200 gr. cascaval de oaie ras
  • 1 cutie crema de branza,poate fi si din cea cu arome diferite
  • 2 oua intregi
  • 150 gr. muschiulet afumat taiat cubulete
  • cateva masline fara samburi ,rondele
  • mirodenii dupa plac:piper,oregano,chimen etc
  • pt. decor
  • un galbenus frecat cu 2-3 picaturi ketchup si niste susan/mac/sare grunjoasa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rapid din aluat de foetaj:

Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt asternem o foaie de aluat foetaj si facem cateva gaurele cu furculita.

Compozitia se amesteca manual se aseaza pe foaie si cu o alta bucata de aluat o acoperim cat mai artistic.Ungem cu galbenus si presaram ce ne place pt. aspect.

Se coace cam 30 minute in cuptor conform instructiunilor de pe ambalajul foetajului.

 

TIPS-URI

1

cu  o salata alaturi sau la un sprit merge grozav.

2

ingredientele din umplatura pot varia: ciupercute, sunca, feta+spanac,etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rapid din aluat de foetaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv budinca de dovlecei cu branza