Aperitiv rosii umplute cu branza

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2017 | 14245 vizualizari

 

Un aperitiv pentru zile festive, dar și pentru zile obișnuite, pentru că este bun, sănătos, aspectuos și ușor de făcut.

 

INGREDIENTE

  • 4 roșii coapte și tari
  • 4 linguri de brânză de vaci
  • 2 linguri de smântână
  • un sfert de ceapă
  • 1 legătură de mărar
  • sare
  • 1-2 lingurițe ulei
  • pentru decor:
  • 4 frunze de salată
  • măsline
  • morcov
  • mărar
  • 2 felii de gogoșari murați în oțet...
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rosii umplute cu branza:

Se aleg roșii coapte și tari, se spală, se șterg cu un prosop curat și se taie din fiecare câte un căpăcel, după care, cu o linguriță se golesc de semințe și de zeamă.

Mărarul se spală și se taie mărunt. Se păstrează 1-2 fire de mărar pentru decor.

Se pregătesc celelalte elemente de decor.

Se amestecă bine brânza de vaci cu smântâna, ceapa tăiată fin, mărarul tăiat mărunt, sarea și uleiul.

Se umplu roșiile cu această compoziție de brânză și se decorează, după inspirație.

 

TIPS-URI

1

Alegeți roșii coapte și tari, pentru reușita aperitivului.

2

Tăiați foarte fin ceapa.

3

Uniformizați bine compoziția.

4

Uleiul are menirea de a face compoziția moale și onctuoasă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rosii umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]