Aperitiv saratele cu sos pesto si cascaval

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2021 | 2823 vizualizari

 

"retete festive de iarna"
Vă invit să încercați niște sărățele absolut delicioase, care se fac foarte rapid și cu siguranță musafirii vor fi încântați să le guste.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foitaj (400 g)
  • 1 borcan pesto rosso (cu roșii și busuioc)
  • 50 g caşcaval
  • 1 ou, pentru uns
  • seminţe de susan
Portii: 32
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele cu sos pesto si cascaval:

Se decongelează aluatul la temperatura camerei. Se unge foaia de aluat cu un strat subţire de pesto, pe toată suprafaţa, apoi se presară caşcavalul dat prin răzătoarea mică. Se taie fâşii late de 1,5 cm şi lungi de 15 cm. Se răsucesc şi se aşează în tava tapetată cu hârtie de copt, lăsând spaţii între ele, deoarece vor creşte la copt.
Se ung cu ou bătut şi se presară seminţe de susan. Se dau la cuptorul preîncălzit, la 180 °C, şi le coci până se rumenesc uşor (aproximativ 25 de minute).

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele cu sos pesto si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

27.01.2021, 00:07

Mai lipseste... vinul langa ele
Parca ar merge bine cu vin

oanapl 1

29.01.2021, 10:23

Cu drag vă servesc!

oanapl 1

29.01.2021, 10:24

Cu siguranță merg lângă un pahar de vin, Mihaela!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Jumari de porc