Aperitiv tarta fara aluat, cu spanac si branza de capra

de Oana in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2017 | 11890 vizualizari

 

Tie iti plac tartele? Eu le ador pur si simplu! Niciodata nu te plictisesti, poti incerca de fiecare data alta combinatie de ingrediente.
Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.

 

INGREDIENTE

  • branza de capra – 500 g
  • smantana de gatit – 100 ml
  • spanac – 800 g
  • oua – 4 buc
  •  faina- 100 g
  •  ceapa – 1 buc
  •  usturoi – 2 catei
  •  ulei de masline – 2 linguri
  •  nucsoara rasa – ½ lingurita
  • sare si piper dupa gust
  • felii de migdale – 4 linguri
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta fara aluat, cu spanac si branza de capra:

 Taie ceapa si usturoiul marunt si caleste-le in putin ulei de masline.
 Adauga apoi spanacul si lasa sa se inabuse 5 minute.
 Lasa compozitia sa se raceasca putin, apoi adauga branza de capra.
 Amesteca ouale batute cu faina si smantana de gatit si toarna compozitia peste spanac.
 Condimenteaza cu sare si piper, nucsoara rasa si omogenizeaza bine compozitia.
 Unge tava cu unt si tapeteaz-o cu faina, apoi toarna compozitia.
 Presara pe margine fulgii de migdale si pune tava in cuptor, tot la 180 de grade C, pentru 30-40 de minute, pana se incheaga bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta fara aluat, cu spanac si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de castraveți - Explozie de arome și vitamine într-o rețetă simplă

ieri la 10:37

Paste delicioase - Rețeta simplă cu doar 6 ingrediente

pe 25.02 la 08:56

Negresa cu oreo - Reteta simpla si delicioasa

de Rocsi 9

pe 24.02 la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

pe 24.02 la 11:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua la cuptor