Aperitive crostini cu pasta de ton

de Oana in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2018 | 8346 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie ton in suc propriu
  • 1 lingura unt moale
  • 2 linguri smantana
  • ¼ ceapa rosie
  • 1 lingura marar tocat
  • 2 lingurite lamaie
  • sare si piper dupa gust
  • fire de chivas si rondele de masline verzi pentru decor
  • cateva oua de prepelita fierte
  • plus felii de paine prajita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive crostini cu pasta de ton:

Scurge tonul intr-o strecuratoare.

Blendeaza tonul cu untul, smantana, zeama de lamaie si sare si piper dupa gust. Adauga apoi mararul tocat si ceapa rosie taiata cubulete fine.

Pune pasta de ton pe felii de paine prajita si decoreaza cu jumatati de ou de prepelita, rondele de masline verzi si 2 fire de chivas.

Lasa-le putin la rece pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive crostini cu pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele/Saleuri