Aperitive crostini cu pasta de ton

de Oana in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2018 | 7943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie ton in suc propriu
  • 1 lingura unt moale
  • 2 linguri smantana
  • ¼ ceapa rosie
  • 1 lingura marar tocat
  • 2 lingurite lamaie
  • sare si piper dupa gust
  • fire de chivas si rondele de masline verzi pentru decor
  • cateva oua de prepelita fierte
  • plus felii de paine prajita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive crostini cu pasta de ton:

Scurge tonul intr-o strecuratoare.

Blendeaza tonul cu untul, smantana, zeama de lamaie si sare si piper dupa gust. Adauga apoi mararul tocat si ceapa rosie taiata cubulete fine.

Pune pasta de ton pe felii de paine prajita si decoreaza cu jumatati de ou de prepelita, rondele de masline verzi si 2 fire de chivas.

Lasa-le putin la rece pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive crostini cu pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de cartofi cu branza