Aperitive in foietaj

de Cris2711 in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2012 | 9709 vizualizari

 

Umplute cu feta,somon afumat ,a doua varianta este cu varza,ceapa si somon:)

 

INGREDIENTE

  • 550gr. aluat de foietaj
  • 100 gr. Feta
  • 100 gr. Somon afumat(felii cat mai subtiri)
  • 100 gr. varza alba
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • marar
  • cimbru
  • branza rasa
  • ceapa rosie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive in foietaj:

Cuptorul se incalzeste la 200 de grade .

Aluatul de foietaj se ia doar cu 5 minunte de la frigider,inainte de preparare.

Prima umplutura:

Feta,50 gr. somon afumat, 1 ou,mara,sare,piper si branza rasa se amesteca bine si se pun in foietajul taiat dupa dorinta,in prealabil.

A doua umplutura:

Se caleste foarte usor cepa rosie cu varza alba si somonul afumat(restul de 50 de grame),se adauga cimbru,sare,piper.

Se ung aluaturile cu ou ,apoi se adauga la cuptor. Se lasa 20 de minute. Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (68)

mena29 1

25.02.2012, 13:18

Da daaa,cand vin la tine

Cris2711 1

25.02.2012, 13:20

miki_a 1

13.11.2017, 09:20

Super idee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu rosii, feta si rucola