Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Michelle in Aperitive / Garnituri, 17 Dec 2009 | 27836 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: apertiv ciuperci umplute, ciuperci champignion, cascaval, ceapa, usturoi, retete Aperitive / Garnituri
Se spala ciupercile si se scot coditele. Se toaca ceapa, usturoiul, mararul, coditele de la ciuperci si se inabusesc in putina apa si putin ulei.
Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile, se rade cascaval peste ele si se baga la cuptor cca 50 min.
de vasimur 4
de Bucataras 8
de susu 5
de FlaviaD 1
Michelle 1
elena1988 1
nicu063 1
Cu rosia ce facem?
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:29
de Rocsi 9
ieri la 20:10
ieri la 11:23
pe 25.10 la 21:36
pe 24.10 la 16:29
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
Bucataras
Rocsi
aalliinnaa07 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!