Ardei iuti la borcan

de susu in Conserve, 23 Dec 2010 | 11967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei iuti
  • 500 ml otet de vin alb
  • 1 l apa
  • 5 linguri de zahar
  • 1 lingura si jumatate de sare grunjoasa
  • 1 lingurita piper boabe
  • 2 foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti la borcan:

Alegi ardei proaspeti, sanatosi, ii speli si ii lasi la scurs. Fierbi apa cu otetul si restul ingredientelor. Cand clocoteste pui solutia peste ardeii asezati frumos in borcanele care au fost bine sterilizate si asezate pe lame de cutit. Se infileteaza capacele si se tin la loc cald pana a doua zi cand se depoziteaza in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Mihaela11_jo 1

23.12.2010, 18:35

Foarte buni

Ligia Bxl 1

23.12.2010, 23:06

OOO BUNI LA CIORBICA

LUK 1

23.12.2010, 23:51

ce frumosi sun tcei proaspeti..parca ar fi flori5 pt reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Zarzavat pentru bors