Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati

de Bucataras Medi in Conserve, 28 Noi 2013 | 12841 vizualizari

COMENTARII (22)

simona72 1

28.11.2013, 08:27

Sunt grozavi de buni!! Eu i-am mancat cumparati din comert si mi-au placut, nu au fost foarte iuti, deci au putut fi consumati cu placere.

MotanLaOale 1

28.11.2013, 08:27

Miha 1

28.11.2013, 08:38

trimite si la mine unu' sa vad cum e. Daca-mi place poti sa-mi mai trimiti!

portiadelumina 1

28.11.2013, 08:39

Medi, sunt proaspeţi ori de când nici nu eram eu pe site? :bd

Bucataras Medi 1

28.11.2013, 09:01

Simona asa am mancat si eu prima data si apoi mi-am zis..............da ce eu nu pot face,mai ales ca mama a avut in gradina.

Bucataras Medi 1

28.11.2013, 09:02

mai Miha pentru unul mai mult platesc taxele de curierat,asa ca ma las pagubasa

Bucataras Medi 1

28.11.2013, 09:02

Parinte sunt de actualitate,hai poate dai o fuga pana la Otopeni.

Bucataras Medi 1

28.11.2013, 09:03

multumesc Motanele!

Anett 1

28.11.2013, 09:06

bun bun!

Lavinia 1

28.11.2013, 09:11

ce deliciosi

portiadelumina 1

28.11.2013, 09:17

Vin, Medi, dar să se ducă postul, că altfel te oblig să faci ceai, şi nu ştiu dacă nimereşti reţeta.

_Alina_ 1

28.11.2013, 09:36

Aurelia 07_07 1

28.11.2013, 10:00

Buni de tot

Bya Ralu 1

28.11.2013, 10:22

super

deyutzky 1

28.11.2013, 10:39

buni buni

Rocsi 1

28.11.2013, 11:13

Buni si foarte potriviti acum pentru masa de sarbatori.

Sylvia 1

28.11.2013, 11:40

asta mi-ar placea, mi-ar placea chiar f mult

Krystyan Trendy 1

28.11.2013, 11:43

interesanta reteta

alilianaa 1

28.11.2013, 11:59

ce bunatate acolo

gaby_duceag 1

28.11.2013, 15:20

am doua probleme ))))
1) capacim
pe cine?)

http://dexonline.ro/definitie/c%C4%83p%C4%83ci/paradigma

2) Lasam sa se raceasca borcanele si le dam la frigider.
Dupa o saptamana se pot manca.
ce? borcanele?)

laura_n 1

29.11.2013, 17:17

Medi ...da!!! extra spicy!

laura_n 1

29.11.2013, 17:17

Gabitzu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite sarate - Reteta simpla pentru un aperitiv gustos