Ardei umplut

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 4 Iun 2011 | 5699 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 7 linguri orez
  • 700 g carne tocata
  • 2 linguri de pasta de tomate/suc de rosii/bulion
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umplut:

Ceapa se toaca marunt,ardeiul cubulete,morcovul dat pe razatoare si se calesc impreuna pana se inmoaie,apoi se adauga orezul si 50 ml apa. Se fierbe 5 minute,apoi se adauga pasta de tomate si se amesteca bine. Se opreste focul si se pune carnea si se amesteca pana se omogenizeaza perfect. Se condimenteaza dupa gust.

La fiecare ardei i se taie capacul si se scot semintele,apoi se spala si se lasa la scurs. Se umplu toti ardeii,se aseaza in tava si se presara putina faina deasupra si capacul(daca doriti),apoi se acopera cu apa si se fierb 45-60 minute. In ultimele 5 minute se adauga un amestec din bulion,apa si putina faina pentru a lega sosul.

Se asezoneaza cu patrunjel!

 

Pofta Buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc aromat in vasul de lut