Ardei umplut

de -Licurici- in Mancaruri cu carne, 13 Sep 2015 | 3627 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata
  • 12 ardei
  • o ceapa mare
  • o ceasca de orez
  • cimbru, sare, piper
  • sos: 2 linguri bulion + 2 linguri faina + o lingura rasa zahar
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umplut:

Am spalat ardeiul, l-am curatat de cotor si seminte si l-am umplut cu amestecul de carne tocata, cimbru, sare, piper, orez si ceapa tocata. I-am pus int-o cratita si am umplut cu apa sa treaca de ei. I-am lasat sa fiarba 45 min.

Am amestecat faina, bulionul, zaharul si un polonic de apa de la ardei, apoi am pus sosul peste ardei si am amestecat incet pe langa ei, sa se lege sosul.

La sfarsit, se adauga patrunjel tocat. 

TIPS-URI

1

Orezul l-am lasat in apa la inmuiat o jumatate de ora.

2

Ardeii se pot scoate cand se adauga sosul si se pun apoi in cratita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de porc