Ardei umpluti cu carne

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 20 Sep 2010 | 9195 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 12-14 ardei grasi
  • 2 cepe
  • o mana de orez
  • 3-4 rosii
  • 30 g amidon alimentar
  • ulei
  • cimbru
  • o legatura patrunjel
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne:

Se toaca carnea si odata cu ea si ceapa.Se prepara apoi amestecul cu care vom umple ardeii:carnea tocata se amesteca cu orezul bine spalat,cimbrul,2-3 linguri de apa rece,jumatate din legatura de patrunjel si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se amesteca bine.

Separat se taie un capac in jurul coditei ardeilor si se curata de seminte.Se spala si apoi fiecare ardei in parte se umple cu compozitia de mai sus.Acoperim cu capacelul taiat.Asezam ardeii umpluti intr-o cratita in care am pus putin ulei si acoperim cu apa.Dam la cuptor iar intre timp preparam sosul pe care il vom turna peste ardei astfel:decojim rosiile , le dam prin razatoare , amestecam cu amidonul dizolvat in 50 ml apa si potrivim de sare.Cand ardeii sunt pe jumatate facuti turnam sosul  si lasam la cuptor pana ce acestia se rumenesc frumos si sunt gata facuti.

Asezonam cu patrunjel verde taiat fin si servim ca atare sau cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu pasta de leustean