Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2010 | 11097 vizualizari

 

Aveam ceva resturi de ardei si nu stiam ce sa fac cu ei....cand mi-a venit ideea asta.

 

INGREDIENTE

  • 5 ardei (eu am avut 3 capia si 2 grasi)
  • 250 g branza de vaci
  • 250 g telemea de vaca
  • 2 oua
  • 2-3 linguri cu smantana
  • ulei de masline
  • marar uscat
  • busuioc uscat
  • cimbru uscat
  • sare, piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor:

Taiem capacelele la ardei, ii curatam de seminte si nervuri , ii spalam si ii lasam la scurs.

Separat preparam crema de branza: amestecam branza de vaci cu telemeaua data prin razatoare apoi adaugam ouale, smantana,mararul,cimbrul,busuiocul si amestecam bine.Se obtine o pasta cremoasa.Condimentam cu sare si piper si amestecam bine.

Umplem ardeii cu crema de branza,astupam cu capacelele , ungem fiecare ardei in parte cu ulei de masline,ii asezam intr-un vas de yena  si dam la cuptor pentru circa 15-20 min.

Lasam sa se racoreasca si servim cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratin cu cartofi si sparanghel