Aripi crocante de pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 7 Apr 2011 | 8755 vizualizari

 

Mi se facuse pofta de ambientul de fast food,,, :D

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 g pesmet
  • 200 g susan
  • 10 aripi de pui (taiate in jumatate)
  • condimente (sare, chili, piper dupa gust)
  • garnitura: cartofi pai/piure, salata
  • Pentru dressing: o capatana de usturoi, 2 linguri cu ulei de masline, 3 linguri cu smantana, sare dupa gust, marar tocat marunt
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi crocante de pui:

Batem ouale spuma impreuna cu condimentele. Trecem aripile prin faina, apoi prin ouale batute si la final prim amestecul de pesmet si susan. Le punem la prajit, la foc mic, pentru a se patrunde bine  (recomand o tigaie gen dry cooker - nu consuma atat de mult ulei).

Le putem servi ca atare cu dressing de usturoi, cu o garnitura de cartofi pai sau  combinate cu o salata usoara de primavara!

Sa aveti pofta!


Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi crocante de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la punga cu piure sau pranzul de duminica II