Aripioare crocant de gustoase

de alice_ciobanu in Pui, 25 Oct 2011 | 4453 vizualizari

 

Azi la pranz...ce avem? Hmm...niste aripioare crocante, fara grasimi, bunee-bunee, suculente. Poftiti de va serviti!

 

INGREDIENTE

  • 12 aripioare de pui
  • 200 ml lapte batut
  • 100 gr pesmet
  • 1 lingurita boia (iute, dar eu am pus dulce, pentru ca am un soricel mititel care gusta de toate si nu-i prieste bine iuteala :P) 
  •  2 lingurite seminte de susan
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 3-4 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocant de gustoase:

Astfel ca, dragilor, aprindeti cuptorul la treapta 6 sau 200C, in functie de felul cuptorului, gaz sau electric

Intr-un bol puneti cele 200 ml lapte batut, iar in alt bol amestecati 100 gr de pesmet cu boiaua de ardei, cimbrul uscat si semintele de susan. Asezonati

Inmuiati pe rind fiecare aripioara, de pui, evident! mai intii in bolul cu laptele batut, apoi treceti-le cu seriozitate maxima prin bolul cu pesmet.

Asezati-le frumos intr-o tava de copt, peste care ati pus o foaie de copt. dati-le la cuptor pentru 40-45 minute, pana ce se rumenesc frumos. Pe la jumatatea intervalului de timp pentru coacere, adica dupa vreo 15-20 minute, scoateti tava si stropiti aripioarele cu ulei. Lasati-le apoi la rumenit.

Serviti-le cu piure de cartofi si salata de varza. o bunatate de te lingi pe deste

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocant de gustoase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor in suport de ceramica