Aripioare de pui

de elena1988 in Pui, 9 Noi 2010 | 3706 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 bucati aripioare de pui
  • 5 bucati cartofi
  • dupa gust smantana
  • dupa gust ulei
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 300 mililitri apa
  • 3 bucati catei de usturoi
  • 1 plic condimente pentru friptura
  • 50 mililitri vin rosu
  • 2 lingurite marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui:

Aripioarele de pui se spala si se taie cioturile si se arunca, aripioarele gata curatate se taie in doua, se aseaza intr-o tava de yena peste ele se pune apa, uleiul, sarea, piperul, condimentele la plic, si la sfarsit usturoiul.

Se pune la cuptor pentru 30 de minute, inainte de a scoate tava cu 10 minute se pune vinul.

Cartofi se spala si se aseaza intr-o tava si se baga la cuptor langa friptura sau separat cum va este mai usor.

Se aseaza cateva aripioare de pui in farfurie alaturi de cartofi copti cu smantana deasupra si marar.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui fragede cu usturoi si piure de cartofi