Aripioare de pui cu legume la cuptor

de vero_closca in Pui, 1 Apr 2010 | 10160 vizualizari

 

delicioase! merita incercata reteta!

 

INGREDIENTE

  • 8 capatani de usturoi
  • 4 dovlecei foarte tineri
  • 4 morcovi fragezi
  • 2 radacini de pastarnac
  • 4 cartofiori mai mici
  • 16 aripioare de pui
  • 2 ardei
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita vegeta
  • ulei de masline 2-3 linguri
  • 2 buc praz
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui cu legume la cuptor:

se spala,se curata si se usuca bine aripioarele.capatanile de usturoi se spala bine si li se taie putin partea de sus.restul de de legume se spala si se taie dupa preferinta.

intr-o tava unsa cu ulei se aseaza capatanile de usturoi,pastarnacul(rondele),cartofii(sferturi),morcovul(segmente),prazul(segmente)dovleceii(jumatati).deasupra se aseaza aripioarele,rosiile si ardei(fasii si felii),se presara cu sare,piper si putina vegeta,se stropesc cu ulei,se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptor,la foc mediu pt 35-40 minute.se scoate folia dupa acest timp si se mai lasa pt 10 minute pt rumenire.pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]