Aripioare de pui in stil thailandez

de Oana in Pui, 23 Sep 2012 | 6225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8-10 aripioare mari de pui
  • 4-5 catei de usturoi zdrobiti
  • 2 linguri sos dulce de chilli
  • 1 lingura coaja rasa de portocala si lamaie
  • 2 linguri de suc de portocala si lamaie
  • 2 linguri ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui in stil thailandez:

Aripioarele de pui se spala si se usuca cu un servet de hartie. Se ung cu ulei si apoi se amesteca cu toate ingredientele si se pun intr-o punga de copt. Se lasa la rece cateva ore.

Se pune punga in cuptorul incins si se lasa sa se rumeneasca aripioarele. Se pot frige si pe gratar, sunt la fel de gustoase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui in stil thailandez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

adry88 1

23.09.2012, 21:19

gaby_gabytza 1

23.09.2012, 22:33

elucubratiiculinare 1

28.09.2012, 15:51

imi place idee, poate o pun in aplicare maine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare in sos de rosii cu cartofi la cuptor cu masline si marar