Aripioare de pui umplute cu branza

de Oana in Pui, 2 Iun 2013 | 4381 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare mari de pui
  • 100 gr branza telemea putin sarata
  • 1 fir de usturoiu verde
  • 2 linguri cu marar tocat
  • 1 galbenus de ou
  • sare si piper 
  • putin ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui umplute cu branza:

Aripioarele se spala bine si se sterg cu un servet de hartie. Cu ajutorul unui cutit mic si ascutit se desface usor pielea de deasupra aripioarei.

Branza rasa se amesteca cu usturoiul verde tocat marunt, mararul si galbenusul de ou. Se umplu aripioarele cu compozitia de branza, se condimenteaza cu sare si piper. Se ung cu putin ulei si se pun in tava, plus 100 ml apa. 

Se pune tava in cuptorul incins si se lasa la foc potrivit pana se rumenesc deasupra. 

Le-am servit cu fasole galbena cu usturoi verde si marar.

TIPS-URI

1

Se poate folosi si branza de vaci.

2

Se pot frige pe gratarul din cuptor, iar tava goala se pune dedesubt pentru a aduna sucul ce curge din carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui gratinate cu maioneza cu iaurt si cascaval