Aripioare la tava

de delia64 in Pui, 6 Mar 2014 | 3931 vizualizari

 

O mancarica gustoasa si rapid de preparat .

 

INGREDIENTE

  • 5 aripioare
  • o capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • delikat
  • boia de ardei dulce
  • ulei
  • apa
  • cateva fire de usturoi verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare la tava:

Se spala  aripioarele si se lasa la scurs.

Facem o solutie din 5 linguri de ulei ,sare , delikat,  piper si boia dupa gust .

Curatam usturoiul , il pisam si il punem peste condimentele de mai sus.

Amestecam condimentele cu usturoiul pisat si trecem aripioarele prin compozitia de mai sus si le asezam intr-o tava .Presaram usturoiul verde peste aripioare .

Punem o canita de apa peste aripioare, le acoperim cu o folie de aluminiu si le dam la cuptorul incalzit la 180 de grade C .

Dupa 20 minute luam folia si mai lasam la cuptor pana cand sunt bine rumenite .

Se servesc cu garnitura preferata .

Pofta buna !!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

babi5 1

06.03.2014, 18:15

Rocsi 1

06.03.2014, 20:18

Buneeee...

_Alina_ 1

07.03.2014, 12:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi natur si sos bechamel