Aripioare pane

de Lau in Mancaruri cu carne, 7 Mai 2019 | 2614 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare
  • sare
  • piper
  • 1 morcov
  • 1 bucata radacina patrunjel
  • 1 bucata radacina telina
  • 1 catel de usturoi
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 2 linguri apa minerala
  • faina
  • fulgi de porumb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare pane:

Intr-o cratita adaugam legumele curatate si taiate in 4, adaugam apa si aripioarele curatate si taiate varful, (ar fi bine sa le taiem in 2, eu in graba le-am lasat intregi)

Lasam sa fiarba, spumand de cate ori este nevoie, adaugam usturoiul, sare, piper si lasam la foc mic pana ce sunt fierte aripioarele.

Le scoatem din supa si le lasam sa se raceasca.

Intr-un bol batem ouale cu condimente dupa gust si 2 linguri de apa minerala.

In alt bol adaugam faina si in altul fulgi de porumb maruntiti.

Aripioarele le trecem prin faina, ou si fulgi de porumb dupa care le prajim in ulei incins pe ambele parti.

Le scoatem pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui