Aripioare pane la cuptor

de Oana in Pui, 6 Dec 2009 | 15846 vizualizari

 

Dupa snitele la cuptor si chiftelute la cuptor, am facut azi aripioare pane la cuptor, absolut delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 4 aripioare
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri cascaval ras
  • 1 lingura cu lapte
  • sare
  • piper
  • boia dulce/picant
  • marar uscat
  • pesmet
  • 50 g unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare pane la cuptor:

Aripioarele se spala si se taie pe jumatate. Apoi se usuca pe un prosop de hartie.

Oul se bate si se amesteca cu faina, cascavalul, laptele si condimentele. Pesmetul se pune pe o farfurie.

Aripioarele se dau prin amestecul de ou, apoi prin pesmet si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Untl se taie felii subtiri si se pune printre aripioarele de pui. Se baga tava in cuptor, la foc potrivit, pana se rumenesc pe o parte, apoi se intorc pe partea cealalta.

Ies atat de bune, numai asa fac si snitele cu pulpe dezosate, excelente!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare pane la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]