Aripioare pane la cuptor

de Oana in Pui, 6 Dec 2009 | 15639 vizualizari

 

Dupa snitele la cuptor si chiftelute la cuptor, am facut azi aripioare pane la cuptor, absolut delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 4 aripioare
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri cascaval ras
  • 1 lingura cu lapte
  • sare
  • piper
  • boia dulce/picant
  • marar uscat
  • pesmet
  • 50 g unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare pane la cuptor:

Aripioarele se spala si se taie pe jumatate. Apoi se usuca pe un prosop de hartie.

Oul se bate si se amesteca cu faina, cascavalul, laptele si condimentele. Pesmetul se pune pe o farfurie.

Aripioarele se dau prin amestecul de ou, apoi prin pesmet si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Untl se taie felii subtiri si se pune printre aripioarele de pui. Se baga tava in cuptor, la foc potrivit, pana se rumenesc pe o parte, apoi se intorc pe partea cealalta.

Ies atat de bune, numai asa fac si snitele cu pulpe dezosate, excelente!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare pane la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui intreg aromat cu cartofi la cuptor