Aripioare picante

de ralu_ca in Pui, 4 Ian 2014 | 4262 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 aripioare pui
  • condimente aripioare picante
  • 3 linguri ulei masline
  • mujdei de usturoi
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare picante:

Arripioarele sunt spalate si curatate apoi le asezam intr-un vas in care adaugam uleiul de masline si condimentele pentru aripioare picante (atat cat considera fiecare), le amestecam foarte bine, le introducem la frigider pentru 15 minunte.

Pe aragaz asezam gratarul special, asezam aripioarele si la foc moderat le lasam pana se rumenesc ( le intoarcem pe o parte si alta ).

Se servesc cu mujdei de usturoi si ... bere. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]