Bagheta umpluta

de katty in Ton, 30 Oct 2014 | 6365 vizualizari

 

Daca va intrebati ce ati mai putea lua la serviciu drept pachetel , poate va este pe plac aceasta idee . Mie personal imi place foarte mult .

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta alba sau neagra , dupa preferinta
  • 1 conserva de ton bucati
  • 1 conserva anghinare
  • 1/2 ardei rosu
  • o mana frunze de spanac tanar
  • cateva masline umplute cu ansoa
  • sare
  • piper macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta:

Scurgem conserva de ton si o punem intr-un castron . Adaugam inimule de anghinare scurse , frunzele de spanac , ardeiul taiat fideluta , maslinele , sare si piper dupa gust . Amestecam usor .Taiem bagheta in 2-3 bucati, o taiem in lungime pe o parte si scoatem miezul .

Umplem  bagheta cu amestecul de ton si legume  .

Legam bagheta strans cu ata de bucatarie  si o dam la frigider pentru 2-3 ore .

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chifla cu branza Camembert, rozmarin si nuci pecan