Bagheta umpluta

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2017 | 4101 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 paine bagheta
  • 300 g crema de branza
  • 100 g branza sarata
  • 150 g smantana
  • 100 g sunca de pui
  • 50 g masline fara samburi
  • 1 legatura mica de patrunjel verde
  • 1 ardei rosu copt
  • 50 g unt la temperatura camerei
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta:

Pentru inceput taiem bagheta in 2 si o scobim de miez, dar cu grija sa nu o rupem.
 Intr-un bol, punem crema de branza, impreuna cu branza sarata pe care am dat-o prin razatoare, untul si smantana, iar peste lactate adaugam, patrunjelul tocat marunt, maslinele, ardeiul copt si sunca de pui taiate cuburi, presaram putin piper si incepem sa omogenizam bine toate ingredientele din bol. Cu aceasta compozitie, umplem ambele jumatati de bagheta, apoi le invelim in folie de plastic si le dam la frigider pentru cca. 3 ore pana se intareste crema si paine se inmoaie putin.

Este o reteta foarte gustoasa si excelenta pentru sarbatori sau o masa festiva.

In compozitie se mai pot pune dupa preferinte ciuperci, ceapa verde, marar, porumb fiert sau sunca de pui sa o inlocuiti cu cea de porc, oricum, orice varianta este minunata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gustari rapide festive(pasta de masline)