Barcute umplute cu brinza

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2013 | 5709 vizualizari

 

Un aperitiv pt petreceri....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg gogosari
  • 500 gr brinza dulce de vaci
  • 100 gr unt moale
  • 50 gr smantina
  • 2-3 fire ceapa verde
  • sare
  • pt decor; stegulete
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute umplute cu brinza:

Gogosarii ii spalam, ii taiem felii mai groase, ii curatam de nervuri si seminte. Brinza o zdrobim cu o furculita sau o punem la robot, adaugam untul moale si frecam cu o lingura de lemn, smintina, sarea dupa gust. Compozitia trebuie sa iasa o crema de brinza cremoasa,daca este prea groasa mai adaugati smantina, iar la urma adaugam ceapa verde taiata felii subtiri. Cu aceasta crema de brinza umplem feliile de gogosar. Eu le-am decorat cu stegulete.

TIPS-URI

1

La petreceri de pitici mofturosi acestia vor minca fara prea mare scandal cite o barcuta...

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute umplute cu brinza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]