Barcute umpute si carnati prajiti

de adnas54 in Mancaruri de post, 8 Feb 2010 | 6932 vizualizari

 

Bărcuțele astfel preparate pot sa fi servite singure, fie ca o mâncare de post, fie pentru vegetarieni.
Celor care iubesc carnea, pot adaugă ca mine cârnați prăjiți, sau orice altceva.

 

INGREDIENTE

  • -8 buc. zucchini (dovlecei) potriviti
  • -2-3 linguri orez prefiert
  • -1 cutie mica ciuperci din conserva
  • -1 cutie mica mazare conserva
  • -1 ardei gras rosu + 1 verde
  • -1 legatura de ceapa verede
  • -3 rosii decojite din conserva
  • -2 oua fierte tare
  • -1 ou crud
  • - sare, piper, patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute umpute si carnati prajiti:

Zucchini (dovlecei) se spala si pe o parte li se face o talpa (pentru stabilitate). Pe cealalta parte se scobesc cu atentie, pana rezulta niste barcute. Miezul rezultat se toaca marunt. Ardeiul rosu si cel verde, legatura de ceapa, toate tocate marumt, impreuma cu miezul se pun la distuit in ulei cu putina apa. Nu se lasa sa sa inmoaie prea tare.

Dupa care se scurg si se adauga mazarea, ciupercile tocate, cele 2 oua maruntite si rosiile taiate julien, impreuna cu oul crud care le leaga. Cu pasta rezultata se umplu barcutele. Aceste se pun untr-un vas, peste care se adauga sosul rezultat prin distuirea legumelor, plus putin sos de ciuperci si un pahar de vin alb.

Se da totul la cuptor pentru gratinare. La servire se adauga verdeata tocata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute umpute si carnati prajiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post fierte in vas roman