Baton de cacao

de Corinuta in Dulciuri, 20 Oct 2010 | 19525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g zahar
  • 100 ml apa
  • 100 g unt 
  • 50 g cacao
  • 250 g lapte praf
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baton de cacao:

Se pune la fiert apa cu zaharul,untul si cacaua si se lasa sa dea in clocot amestecand mereu. Dupa cateva clocote se ia de pe foc si se adauga laptele praf amestecand pana la omogenizare. 

Se pune folie alimentara intr-o tava in care se toarna compozitia. Se lasa sa se raceasca dar nu se da la frigider, dupa care se taie bucati.

 

TIPS-URI

1

Se pot adauga samburi de nuca, alune, stafide....mie-mi place simplu, nu-s mofturoasa:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Baton de cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vedeta verii - Prajitura cu caise