Beef stroganoff

de Oana in Vita, 22 Apr 2012 | 5876 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 400 g muschiulet de vitel
  • 3 ciuperci champignion
  • 200 g smantana lichida pentru gatit
  • 2 linguri cu mustar
  • 5o ml vin alb
  • sare si piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Beef stroganoff:

Carnea de vitel se taie fasii subtiri. Ceapa si usturoiul se curata si se taie cubulete. Se incinge putin ulei intr-o tigaie si se soteaza ceapa si usturoiul. Se adauga carnea si se lasa sa se inmoaie bine, pe toate partile. Se adauga vinul. Cand incepe sa prinda o crusta usoara se rastoarna amestecul din tigaie intr-un castron si se pastreaza la cald. Se curata ciupercile si se taie felii, apoi se soteaza si ele in tigaie. Cand s-au inmuiat se adauga carnea peste ele, smantana lichida si sare si piper dupa gust. Se lasa sa fiarba putin pana se ingroasa sosul. La final se adauga mustarul si se amesteca bine pe foc. Se opreste focul si se presara cu patrunjel proaspat taiat fin. Se serveste cu orez integral.

Daca ti-a placut reteta noastra "Beef stroganoff" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

23.04.2012, 11:17

ce bunatate cred ca este!!

Oana 1

23.04.2012, 13:33

Mihaela, avema si eu mustar boabe...nu m-am gandit la el Dar o s aincerc data viitoare, cred ca e super bun!

Sim0na 1

24.04.2012, 19:52

N-am mai facut de mult... Foarte fain arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop a la Zingara