Betisoare cu anason

de lira in Dulciuri, 4 Aug 2010 | 4376 vizualizari

 

Un soi de piscoturi cu aroma de anason

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 1/2 plic de praf de copt
  • 2 lingurite seminte de anason
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Betisoare cu anason:

Ouale si zaharul se bat spuma cu mixerul, dupa care se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt.

La sfarsit adaugam semintele de anason si mai amestecam putin. Compozitia rezultata este o compozitie destul de moale (curge), asemanatoare cu cea de chec. Punem compozitia intr-o punga de ornat si inr-o tava cu hartie de copt formam betisoare de aproximativ 5 cm. Tava se da la cuptor pentru 15-20 minute pana se rumenesc

Cand sunt scoase de la cuptor sunt crocante, iar pe a doua zi au inceput sa se inmoaie putin. As putea spune ca au exact consistenta piscoturilor, dar cu o aroma deosebita data de anason.

Daca ti-a placut reteta noastra "Betisoare cu anason" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cu visine si frisca