Betisoare de piept de pui

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2009 | 6471 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  500 g piept de puipesmet3 ouadelikat,sare,piperulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Betisoare de piept de pui:

-Am luat fiecare piept de pui, l-am spalat, l-am taiat in 2 pe lung ca sa fie mai subtire, apoi l-am batut ca sa fie mai fraged.
-Am taiat betisoare subtiri cu ajutorul unui cutit si am dat fiecare betisor prin pesmet, prin ou batut+condimente si apoi iar prin pesmet.
-Am prajit in ulei incins. Super bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Betisoare de piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv gofre cu legume si mozzarella