Biban de mare la cuptor

de nadea68 in Peste, 11 Mar 2017 | 5437 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc biban de mare
  • 100 g portocale
  • 40 g rodii
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • lamaie
  • cimbru
  • maghiran
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biban de mare la cuptor:

Incepem cu pestele, il curatam, il taiem in doua, scoatem maruntaiele si oasele. Spalam bine si-l punem la scurs.

Taiem felii portocala, scoatem boabele de la rodie.

Luam pestele, il saram si-l piperam inauntru, adaugam cimbru, maghiran, felii de portocala si boabele de rodie. Adaugam si usturoiul.

Luam doua bucati de hartie de cuptor in care invelim pestele, in una cate un peste.

Luam alte doua bucati de hartie de aluminiu in care invelim pestele (deja invelit in hartie de cuptor).

Punem pe o placa si bagam la cuptor, la 200° C, cam 25-30 minute.

Se serveste cald, cu lamaie si cu cartofi noi :)

 

TIPS-URI

1

se poate adauga grapefruit

Daca ti-a placut reteta noastra "Biban de mare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste la dry cooker