Biban la cuptor, cu lamai confiate

de Catalina L in Peste, 27 Feb 2020 | 2109 vizualizari

 


O reteta cu biban proaspat cumparat la piata duminica.
L-am parfumat cu lamai confiate puse la borcan in septembrie - reteta aici.
 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 Biban proaspat curatat si vidat
  • 350 gr de sos de rosii de casa
  • cimbru uscat
  • 3 linguri ulei de masline
  • lamaie confiata
  • sare, piper
  • 200 gr de ciuperci proaspete
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biban la cuptor, cu lamai confiate:

Incalziti cuptorul la 180°C.

Spalati pestele curatat bine si uscati-l cu un prosop din hartie.

Curatati si taiati ciupercile felii.

Intr-o tigaie rumeniti ciupercile intr-un pic de ulei.

Puneti sare, piper si lasati apa din ciuperci sa se evaporeze. Lasati deoparte.

Taiati bibanul la suprafata. Puneti sare, piper.

Puneti sosul de rosii intr-o tava de marimea bibanului. Alungiti-l daca trebuie cu un pic de apa.

Puneti bibanul peste sosul de rosii. Arozati-l cu un pic de ulei de masline.

Asezati felii de lamaie confiata peste el si cimbru uscat.

Puneti in jurul lui lamaie confiata si dati la cuptorul incalzit la 180° C timp de 35 de minute.

Serviti bibanul acompaniat de ciuperci, de sosul de rosii si de lamaile confiate.

 Minunat !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biban la cuptor, cu lamai confiate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor