Biscuiti cu nuca si dulceata de caise

de Valclaudia in Prajituri, 19 Iul 2013 | 5071 vizualizari

 

reteta de biscuiti am preluato de la Dya, careia ii multumesc. @};-
Am renuntat la scortisoara si am preferat sa umplu biscuitii cu dulceata de caise http://www.bucataras.ro/retete/biscuiti-47755.html

 

INGREDIENTE

  • Aluat de biscuiti:
  • 2 oua
  • 150 g unt
  • 4 linguri cu zahar
  • 300 g faina de grau
  • 50 g nuca macinata
  • 2 linguri cu miere de albine
  • un plic praf de copt
  • 1 borcan de dulceata de caise
  • 50 gr. zahar pudra pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu nuca si dulceata de caise:

Untul se amesteca cu zaharul si praful de copt.

Se adauga restul ingredientelor si obtinem un aluat pe care-l vom tine pentru o ora la rece.

Scoatem aluatul din frigider, il intindem pe masa de lucru infainata si decupam cu ajutorul unei forme de biscuiti floricele. La asezarea in tava avem grija ca jumatate din floricele sa aiba decupata si o gaura la mijloc. (Gaurile le-am facut cu un dop de la o sticla de spumant.)

Le coacem la temperatura moderata pana devin aurii.

Dupa ce se racesc se umplu cu dulceata de caise si se pudreaza cu zahar.

 

 

 

TIPS-URI

1

se servesc cu lapte sau cafea

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu nuca si dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cupcakes cu merisoare si crema de vanilie