Biscuiti integrali cu tarate de ovaz si migdale

de naomy in Dulciuri, 24 Aug 2011 | 8761 vizualizari

 

Am hotarat sa fac acesti biscuiti pentru micul dejun,au multa fibra si putine calori.
150 kcal,pentru 3 biscuti ,suficient pt un mic dejun alaturi de o cafea cu lapte degresat.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr faina integrala
  • 50 gr de tarate de ovaz
  • 50 gr zahar brun
  • 20 lapte praf
  • 70 mil lapte degresat
  • 1 lingura de ulei masline
  • o lingurita de praf de copt.

  .

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti integrali cu tarate de ovaz si migdale:

Punem toate ingredientele uscate intr-un castron, apoi adaugam laptele treptat si amestecam pana se formeaza o pasta vascoasa si lipicioasa. Adaugam migdalele si modelam pasta in forme de bilute pe care le punem intr-o tava plata (tava de la cuptor) tapetata cu hartie. Aplatizam bilutele cu o lingura sau cu degetele, le lasam la cupor intre 10 -15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti integrali cu tarate de ovaz si migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Lau 1

24.08.2011, 21:59

eu vreau si cafea

naomy 1

25.08.2011, 14:38

va multumesc la toti,dragi prieteni

naomy 1

25.08.2011, 14:43

Draga costy e super retata ta ,dar eu am optat pt aceste ingrediente pe care le-am calculat valoric sa nu aiba multe calorii ,vroiam un mic dejun digestiv care sa nu depaseasca 200 kcal in care sa fie inclusa cafeaua si laptele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Duet