Blat de pizza

de ellabebe in Pizza, 16 Oct 2013 | 5378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 200 ml lapte
  • zahar 2 linguri
  • ulei 3 linguri
  • drojdie uscata 7 g
  • un praf de sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blat de pizza:

Se cerne faina si se adauga intr-un castron, impreuna cu zaharul si sarea. Drojdia se dizolva in lapticul cald si se adauga peste faina si se incepe framantatul, apoi adaugam si uleiul si se framanta in continuare pana ce obtinem un aluat elastic. Se lasa sa creasca aprox. 1 ora la cald, apoi se intind doua foi cam cat tava de aragaz, se adauga de preferinta ce doreste fiecare si se coace timp de 15 minute max, in cuptorul bine incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Blat de pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tartă cu caise

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz

pe 12.05 la 20:32

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

pe 12.05 la 09:25

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aluat clasic de pizza reteta pentru blat perfect