Blat de tort pandişpan

de diaconta in Dulciuri, 2 Sep 2014 | 25740 vizualizari

COMENTARII (37)

Andreea Baraboi 1

03.09.2014, 17:28

si pt tava de 26 cm , cate ingrediente folosesc ???

alilianaa 1

03.09.2014, 18:20

Am salvat si eu reteta la favorite...minunat!

Lavinia 1

03.09.2014, 18:22

Andreea,eu in tava de 26 cm fac din 6 oua medii

alilianaa 1

03.09.2014, 18:22

Si eu am mai experimentat mixatul oualelor intregi, din lipsa de timp...nu e nicio greseala, e chiar foarte bine, deci, asa cum spuneam,reteta la, Dia, e super..

Lavinia 1

03.09.2014, 18:22

minunat blatul acesta

diaconta 1

03.09.2014, 20:07

Andreea Catalina,asa cum a spus si Lavinia,in tava de 26 cm,sunt suficiente 6 oua.
In cea de 28 cm am facut din 6 sau din 7 oua,in functie de cat de inalt l-am vrut,iar in cea de 20 cm am facut din 3,4 sau 5 oua.
De asemenea am folosit tava dreptunghiulara de 38x23 cm si am folosit 7 oua.
Daca mixezi suficient,vei obtine destul de multa compozitie.
Sper ca ti-am fost de folos

diaconta 1

03.09.2014, 20:08

Liliana,sa stii ca iese foarte bine si nu ne rapeste nici prea mult timp

Andreea Baraboi 1

04.09.2014, 17:10

Multumesc , chiar sa sti ca mi-ai fost de folos deoarece pregatesc un tort de Sf, Maria. Multumesc si o zi placuta !

diaconta 1

04.09.2014, 17:44

Cu mare drag Andreea Catalina poate mai gasesti si alte idei interesante printre retetele mele.
Zi frumoasa

- Andreea - 1

09.09.2014, 14:45

Cat e de pufos !!!

Ligia Bxl 1

10.11.2014, 21:17

minunat

diaconta 1

10.11.2014, 23:26

Ligia,multumesc
E usor de pregatit si iese bine intotdeauna.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Blat pufos de tort