Bors cu afumatura

de deyutzky in Ciorbe, 13 Mai 2012 | 15913 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • scarita afumata
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 2 linguri zarzavat de casa
  • 500 ml bors
  • sare
  • piper
  • taitei Baneasa
  • patrunjel verde
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu afumatura:

Spalam bine scarita, o taiem bucatele si o punem la fiert.

Cand carnea este pe jumatate fiarta, taiem morcovul si ceapa cubulete si le punem peste carne la fiert.

Adaugam rosia taiata cubulete, zarzavatul si lasam sa fiarba.

Dupa ce a dat un clocot adaugam borsul, punem sare si piper dupa gust, adaugam 1-2 maini de taitei si mai lasam sa dea un clocot, doua.

Cand borsuletul este gata, tocam patrunjelul si mararul si le punem in oala.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Sim0na 1

15.05.2012, 08:21

Delicios arata!!!!

iry-gabriela 1

15.05.2012, 10:38

bun si aromat!

deyutzky 1

15.05.2012, 11:08

multumesc iri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]