Bors de cartofi

de RuxyRux in Ciorbe, 17 Dec 2010 | 4437 vizualizari

 

Astazi mi-a fost pofta de un bors de cartofi cu mult leustean....a iesit tare gustos....

 

INGREDIENTE

  • 1 l bors si o cana zarzavat de ciorba:
  • 2 ardei grasi( verde si rosu)
  • 2 cepe medii
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • o telina medie
  • o cana varza fideluta
  • 5 cartofi mari
  • 2 oua
  • 1 legatura leustean
  • sare dupa gust
  • 3 linguri ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de cartofi:

Punem uleiul in oala si sotam zarzavatul de ciorba( taiat marunt si dupa dorinta noastra) la foc mic in jur de 5-6 minute. Adaugam apa si lasam sa fiarba acoperit.

Cand zarzavatul este fiert, drege borsul. Punem 1 l  de bors in oala.

Batem oul cu cana de bors si apoi adaugam cate putin din oala pana aducem aproape la aceeasi temperatura si apoi turnam in oala totul.

Potrivim de sare dupa gust, adaugam leusteanul si servim cu smantana. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

kamy 1

20.12.2010, 19:42

ce bun mai ales vara cand e leusteanul proaspat si borsul te racoreste 5f

RuxyRux 1

20.12.2010, 19:55

Mie asa de mult imi place leusteanul ca l-as papa intins pe paine bun Kamy si esti invitata mea multumesc

mena29 1

25.12.2010, 14:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de Burta a la Nico