Bors de fasole verde cu carne de porc

de katty in Ciorbe, 20 Mar 2021 | 5610 vizualizari

 

Aveam prin congelator o punga de fasole verde, lata care tot imi facea cu ochiul de o vreme, asa ca astazi am transformat o parte din ea intr-un delicios bors cu carne de porc.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne de porc cu os
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 bucata pastarnac
  • 500 gr fasole verde lata
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 200 gr rosii tocate
  • sare
  • piper negru macinat
  • bors dupa gust
  • leustean
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de fasole verde cu carne de porc:

Portionam carnea, o spalam bine si o punem la fiert intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca de 2-3 degete. Spumam si fierbem de jumatate. Adaugam morcovul, ceapa si pastarnacul taiate cubulete, iar dupa 10 minute fasolea verde. Lasam sa fiarba 5 minute si  adaugam pasta de ardei si rosiile. Dupa ce am fiert 10 minute adaugam borsul fiert separat, sare si piper dupa gust. Adaugam leusteanul si oprim focul. Acoperim cu un capac si lasam 10 minute, dupa cre putem servi borsul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de fasole verde cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]