Bors de miel

de pity19 in Ciorbe, 13 Apr 2014 | 3517 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de miel
  • o punga taitei
  • 4 linguri de bors magic
  • 3 lg pasta de tomate
  • sare,piper
  • vegeta
  • un morcov
  • o ceapa
  • patrunjel o leg
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de miel:

Intr-o oala adaugam apa ( 5-6 l ) , dupa care adaugam carnea , lasam sa fiarba. Intre timp curatam morcovul, taiem marunt, ceapa o tocam marunt, patrunjelul il tocam si pe el. Intr-o tigaie punem putin ulei, dam la foc mic, adaugam morcovul taiat, ceapa, o mana de patrunjel, o lg pasta de tomate si lasam pe foc 10 minute. Cand carnea este fiarta adaugam prajeala, taiteii, pasta de tomate, patrunjelul, condimentele si borsul. Lasam la fiert 20 de minute si stingem focul!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]