Ciorba de stevie

de Sidy in Ciorbe, 22 Iul 2011 | 5132 vizualizari

 

O ciorba usoara pentru zilele calduroase de vara....

 

INGREDIENTE

  • 6 foi de stevie
  • 1 morcov mare
  • 1 patrunjel
  • 1/2 gulie
  • 2 oua
  • 1 gramajoara macris
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de stevie:

Se curata stevia si macrisul de codite. Zarzavatul se rade. Morcovul ras se caleste in putin ulei Stevia se taie fasii subtiri.

Intr-o oala se pune zarzavatul ras si se completeaza cu apa. Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa sa fiarba zarzavatul. Ceapa se pune intreaga.Cind zarzavatul este fiert de jumatate se adauga stevia si macrisul si se lasa sa fiarba toate bine.

Ouale se bat bine si se adauga un polonic de ciorba fierbinte.Se invarte si apoi se rastoarna compozitia in ciorba. Se lasa sa dea un clocot si se stinge focul sub ciorba.

Daca doriti sa fie ciorba si mai acrisoara se poate adauga putin iaurt. Pofta mare !

TIPS-URI

1

Se serveste cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de stevie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

ionela2682 1

22.07.2011, 19:37

Sidy 1

22.07.2011, 19:37

adasev12...asa cred ca aceea este stevia...
Ma bucur ca va plac ciorbitele mele usoare....

mamaieelena 1

24.07.2011, 13:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de oanapl 8

ieri la 13:03

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare