Bors de peste

de ralu_ca in Ciorbe, 28 Apr 2013 | 31830 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 crap approx 50 cm
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • zarzavat ( eu am folosit 1 l zarzavat de casa )
  • putin ulei
  • delikat
  • 2 lg orez
  • bors
  • leustean
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de peste:

Presupunand ca aveti deja pestele curatat, trecem la curatat ceapa, morcovii si cartofii.

Intr-o oala punem putin ulei la incins, apoi adaug ceapa si morcovul , calindu-le pentru cateva secunde.

Adaugam apa, cartofii, zarzavatul, delikat. Spalam orezul si il amestecam in oala.

Cand totul este fiert, punem bucatile de peste si borsul ( dupa gust ).

Lasam pentru cateva minute sa fiarba pestele, stingem focul si presaram leusteanul tocat.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 10:15

alilianaa 1

18.11.2013, 07:14

Minunat!

-Licurici- 1

22.06.2015, 16:46

mmm.... ce bun e

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]