Bostan copt

de Zamfira in Mancaruri de post, 18 Noi 2012 | 8725 vizualizari

 

Bostanul este o baza buna pentru multe preparate gustoase. Putem sa-l folosim la umplerea placintelor, strudelelor, baza pentru creme, piure de bostan, inlocuieste cartoful sau pur si simplu ca desert.

 

INGREDIENTE

  • bostan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bostan copt:

Spalam coaja bostanului, il portionam si indepartam semintele. Punem feliile de bostan pe o tava de copt si-l dam la cuptor pentru aproximativ 100 - 120 minute. Daca miezul nu este suficient de dulce (dupa coacere) putem adauga zahar sau miere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bostan copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Zamfira 1

19.11.2012, 22:46

si mie imi place bostanul...doar acum e momentul sa mancam asa ceva...un desert de exceptie

andreea_angelo 1

02.12.2012, 21:56

vaii,mi-ai amintit de bunica mea,imi facea saraca cand mergeam la ea in vacanta,cred ca tre sa ii mai fac o vizita cat de curand sa vad daca are bostani

Zamfira 1

02.12.2012, 23:39

o minunatie....si mie imi aduce aminte de copilarie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu bostan