Briose aperitiv cu carne, cus-cus, porumb si multe legume

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2015 | 5296 vizualizari

COMENTARII (22)

Bunica 1

23.06.2015, 21:47

Și scapi de toate resturile făcând bunătăți.-bd

-Licurici- 1

23.06.2015, 21:49

sunt geniale! arata minunat!

simona72 1

23.06.2015, 21:49

Nu stiu de nici o provocare, dar imi place ce ai facut!

Bya Ralu 1

23.06.2015, 22:00

Ce bune sunt

MotanLaOale 1

23.06.2015, 22:03

bune bune

Gicuta 1

23.06.2015, 22:07

ce bine arata!

Catalina L 1

23.06.2015, 22:09

original

mirela0911 1

24.06.2015, 06:46

Frumoase și bune!

Raluca57 1

24.06.2015, 07:30

Ce tentație!!!! Ce fel de conserva de carne?

Panacris 1

24.06.2015, 08:15

Bunica, cam da.

Panacris 1

24.06.2015, 08:15

Licuri

Panacris 1

24.06.2015, 08:16

Simona, o provocare pe blog-ul lui Merisor

Panacris 1

24.06.2015, 08:16

Bya

Panacris 1

24.06.2015, 08:16

Motan

Panacris 1

24.06.2015, 08:17

Gicuta

Panacris 1

24.06.2015, 08:17

Catalina

Panacris 1

24.06.2015, 08:17

Mirela

Panacris 1

24.06.2015, 08:19

Raluca Consevra de carne de vită, de la Ardealul. Dar poti folosi orice marcă Nu e prea sănătos cu conserve, dar mai facem și compromisuri câteodată Rețeta lui Merișor e cu carne tocată http://www.bucataras.ro/retete/briose-aperitiv-cu-carne-tocata-si-cuscus-70113.html

poa 1

24.06.2015, 08:56

Gherca Daniela 1

24.06.2015, 10:29

foarte bune!

mihaelar63 1

24.06.2015, 22:20

Bune de tot

- Andreea - 1

27.06.2015, 10:41

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv platou de sarbatori 3