Briose aperitiv cu salam, porumb si cascaval

de stefy_a in Mancare copii, 4 Iul 2019 | 4577 vizualizari

 

meniu copii

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 200 g faina
  • 50 g porumb din conserva
  • 30 g cascaval afumat
  • 50 g salam uscat
  • 1/4 plic praf de copt
  • sare dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv cu salam, porumb si cascaval:

Cascavalul se da prin razatoarea mica. Porumbul se pune la scurs. Salamul se taie bucatele.

Ouale se bat cu telul, apoi se adauga uleiul si laptele si se omogenizeaza.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza; se adauga sarea, porumbul, salamul si cascavalul si se amesteca bine. 

In formele de briose (de silicon sau cele tapetate cu hartiute de briose) se adauga compozitie cu ajutorul unei linguri.

Formele de briose se dau la cuptorul incins la 175 grade C, timp de 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv cu salam, porumb si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu branza si visine