Fulgi de ovaz cu zahar brun

de Mitinita in Mancare copii, 7 Noi 2012 | 6643 vizualizari

 

Toti stim ca micul dejun este foarte important si la fel de important este si ce mancam la micul dejun.
Azi vrem sa va spunem despre unul dintre felurile noastre preferate si speram sa mai corupem si pe altii,

Motivul pentru care apare in fotografie si punga de fulgi de ovaz este ca din toate pe care le-am incercat,acest produs ni s-a potrivit cel mai bine,fulgii sunt subtiri si se vor inmuia foarte repede.

Noi am deprins obiceiul de a manca fulgi de ovaz de la parintii nostri,dar si de la gradinita Waldorf si credem ca lucrurile cu care ne deprindem la o varsta frageda raman cu noi toata viata.

 

INGREDIENTE

  • fulgi de ovaz
  • apa fierbinte
  • zahar brun dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fulgi de ovaz cu zahar brun:

Fulgii de ovaz se pun intr-un bol si turnam peste ei apa fierbinte. 

Lasam 3 minute sa se umfle,apoi adaugam zaharul brun.

Apa fierbinte se poate inlocui cu ceail,lapte sau iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fulgi de ovaz cu zahar brun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Terci de ovaz cu fructe